duminică, 24 februarie 2013

Cum sa alegi un serviciu de gazduire web


   Alegerea unui serviciu pentru gazduirea unui site web nu este usoara, exista o multime de oferte, o varietate larga de preturi si o lista mare de functii oferite, multe parindu-i unui utilizator neavizat de-a dreptul criptice si venind de obicei de la entitati necunoscute.
   Daca detineti un site este obligatoriu sa aiba parte si de gazduire pe un server. Un site care nu are parte de gazduire web este practic mort, gazduirea web fiind vitala pentru a putea fii gasit online. Daca vrei ca site-ul tau beneficieze de avantajele aparitiei pe internet si vrei ca de acest lucru sa se ocupe niste profesionisti in domeniu, noi iti punem  la dispozitie servicii de gazduire web la cele mai bune preturi si de o calitate superioara.
   Serviciile de gazduire web pot fi achizitionate in cadrul unor pachete avantajoase ce pun la dispozitie o serie de beneficii precum bazele de date, subdomenii, adrese de email, IP dedicat. In functie de providerul ales, dumneavoastra veti putea avea parte de avantaje specifice.Gazduirea web este un serviciu oferit atât companiilor cat și persoanelor fizice, serviciu care le permite acestora sa işi publice un site web pe Internet, pentru a putea fi accesat de catre vizitatorii din intreaga lume, intr-un cuvant, pentru a fii online.
   Deoarece in ultimii ani lumea a inceput sa foloseasca din ce in ce mai mult Internetul pentru a se documenta si pentru a alege diverse produse si servicii, din ce in ce mai multe firme si persoane au inceput sa constientizeze importanta detinerii unui site de prezentare prin intermediul caruia sa-si faca cunoscute serviciile si produsele oferite. Acum exista foarte multe platforme gratuite pentru dezvoltarea de site-uri foarte complexe, cu design atractiv si functionalitati multiple, insa inainte de a va face site-ul, aveti nevoie de o firma care sa vi-l gazduiasca.
   Gazduirea web este recomandata sa fie facuta pe un web host platit, diferit de cele gratuite, din motive atat de up-time (cat de des este serverul picat, asadar si website-ul dvs. picat, clientii nemaiputand accesa website-ul dvs.), cat si de securitate. Un website picat inseamna clienti pierduti, iar clienti deja existenti care incep sa isi schimbe parerea despre firma dvs., in rau. Este ireal sa te astepti sa te poti baza pe un uptime foarte ridicat de la un web host gratuit, intrucat acesta este supus unor atacuri cibernetice mai dese datorita existentei multor website-uri cu continut "daunator". Aceste website-uri sunt de multe ori denumite "underground" in ideea ca sunt create de persoane ale caror scopuri de multe ori nu sunt bine intentionate. Exista pe aceste servere care gazduiesc website-uri gratuit foarte multe "razboaie" virtuale intre diverse persoane care au mai multe sau mai putine lucruri de impartit. Din aceste motive si din faptul ca neplatind pentru un web host nu poti pretinde anumite asteptari, mai bine zis in termenii acestora "esti la mana lor", se recomanda indreptarea catre web hosting care ofera valoare, siguranta si stabilitate, la un pret cat mai avantajos.